COL·LABORACIÓ

Donar roba

Humanitari al país com a roba, mantes, medicaments o menjar. Diverses pàgines en Facebook es coordinen, aquestes són: CARAVANA SOLIDÀRIA iPlataforma d’Ajuda a Refugiats a Múrcia. En fi i al cap, fa quatre anys que va començar la guerra a Síria però han estat les imatges catastròfiques de gent creuant el Mediterrani que ha despertat la consciència de molts ciutadans i polítics. Ara és el moment d’actuar i demostrar als principis de la Unió Europea.

Donar menjar

El programa mundial d’aliments de nacions unides proporciona assistència alimentària a més de 4 milions de refugiats sirians i 1,5 milions de Líban, Jordània i Turquia. Altres tipus de donacions. Diferents organitzacions han iniciat campanyes per recollir aliments, roba mantes. El més important és el moviment solidari dels ciutadans. Algunes d’aquestes organitzacions són:

 • Associació de Suport al Poble Sirià: Que realitza enviaments amb material.

Donar diners

L’ajuda que aquestes organitzacions no governamentals reben és inferior a un 40% de la necessitat real. Això provoca que entre un 40 i 60% de les persones no disposin de l’assistència necessària, visquin en un estat de precarietat i pobresa. Hi ha tres organitzacions que s’especialitzen amb el tema dels refugiats, aquests són:

 • ACNUR: Que és l’agència de l’ONU per als refugiats.
 • CREAR: La comissió espanyola d’ajuda al refugiat.
 • ACCEM: Especialitzada en immigrants i refugiats en situació d’exclusió.

També hi ha altres organitzacions que no de forma exclusiva treballen en això, però també estan aportant una gran ajuda a la situació amb so:

 • Creu Vermella
 • Metges Sense Fronteres
 • MOAS
 • UNICEF
 • Rescati
 • Save the Children

  “Si tu fossis nat a la seva terra, la tristesa d’ell podria ser teva”. – Joana Raspall

  Nosaltres també hem volgut ajudar

  Nosaltres hem volgut aportar el nostre gra de sorra i obrir una petita finestra d’esperança.

  Hem dissenyat una petita secció de gorres, bolígrafs i samarretes amb els logotips de la nostra web (refugiats.cat). Hem posat mostres de colors perquè et puguis fer una idea de com quedaria, però són 100% personalitzables. Els diners recaptats aniran destinats a una empresa caritativa encarregades en l’àmbit que tries a l’hora d’efectuar la compra, sigui de roba, menjar o simplement aportant diners.

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Not readable? Change text.

  Start typing and press Enter to search