CASCS BLANCS

Malgrat una situació de vida difícil hi ha persones que necessiten ajudar. El que va començar com un petit grup de voluntaris armats amb un casc blanc i necessitat d’ajudar, ara s’han convertit en més de 3.000 sirians que posen en perill les seves vides cada vegada que una persona està en perill.

Quan una bomba impacta contra el terra ells són els primers a arribar.
Ells ho consideren un treball sagrat, sense cap mena de dubte alguns dels seus rescats mereixen un reconeixement, sense ells moltes vides innocents s’haurien perdut.

“Una vida salvada és una guerra guanyada”.

Desafiant a la propaganda

La campanya del règim conjunt de Rússia i Assad contra els Cascs Blancs no només es lliura amb bombes i míssils. Els mitjans de comunicació estatals de russos i sirians estan circulant “informacions” per titllar als voluntaris d’aliats del terrorisme que només ajuden els gihadistes. Tal com va dir el president Assad a Associated Press al setembre del 2016: “Utilitzen màscares humanitàries per poder implementar certes agendes”.

Documental Netflix

Documental de netflix que documenta el perillós treball dels voluntaris que s’aventuren entre les bombes per rescatar civils en la cruenta guerra siriana.
El realitzador Orlando von Einsiedel va ser nominat a un Oscar pel seu apassionant documental de guerra “Virunga”.

Contacte

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres.

Not readable? Change text.